EL
|
EN
EL
|
EN

Graviera PittaraGraviera Pittara

Τυροκομείο – Μελανές Νάξος

ΑΡΧΙΚΗ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΑΓΑΝΑΚΙ

Home / ΠΡΟΪΟΝΤΑ / Γεύσεις / ΣΑΓΑΝΑΚΙ

Categories: Γεύσεις

ΣΑΓΑΝΑΚΙ

Υλικά

  • φέτες Γραβιέρας με πάχους 1cm
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Κόβουμε το Σκληρό Τυρί Σαγανάκι και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα (πρέπει να είναι καλά παγωμένο). Σε μία λεκανίτσα τοποθετούμε το αλεύρι και σε μία άλλη νερό. Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά με το ηλιέλαιο περίπου μέχρι τη μέση και μόλις το λάδι ζεσταθεί πολύ καλά παίρνουμε μία μία τις φέτες του Σκληρού Τυριού, τις βουτάμε στο νερό, μετά στο αλεύρι και τις τηγανίζουμε κατευθείαν για 1/2 λεπτό (ή και λιγότερο) από κάθε πλευρά και τις βγάζουμε. Προσοχή: το λάδι πρέπει να καίει και να τηγανίσουμε πολύ γρήγορα για να δημιουργηθεί ωραία κρούστα και να μη λιώσει τελείως το Σκληρό Τυρί. Σερβίρουμε αμέσως.

Συνταγή από τον chef Δημήτρη Παπαδόπουλο

 

Τυροκομείο Νικόλα Πιτταρά, Μέλανες Νάξου, ΤΚ 84300
Τηλέφωνα: 22850 62223, 6944 831 555
E-mail: tyrokomeio.pittaras@hotmail.gr
Αρχική / Η Εταιρεία / Προϊόντα / Γεύσεις / Νέα / Επικοινωνία
 
       

Style switcher
Layout (from the admin panel you can set a different border width for the framed layout)
Header

Navigation icons Reset
Ξινοτυρι ντακος
ΣΑΛΑΤΑ ΡΟΚΑ ΓΡΑΒΙΕΡΑ