EL
|
EN
EL
|
EN

Graviera PittaraGraviera Pittara

Τυροκομείο – Μελανές Νάξος

ΑΡΧΙΚΗ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλογηρος

Home / ΠΡΟΪΟΝΤΑ / Γεύσεις / Καλογηρος

Categories: Γεύσεις

Καλoγηρος

Υλικά

  • 4 μεγάλες μελιτζάνες
  • 8 κομμάτια μαγειρεμένο κοκκινιστό κρέας μοσχάρι (από κιλότο ή ποντίκι)
  • 2 μεγάλες τομάτες (κομμένες σε ροδέλες)
  • 8 μεγάλες κουταλιές ξινοτύρι Πιτταρά
  • 8 φέτες γραβιέρα Νάξου Πιτταρά
  • λίγη κανέλα

Εκτέλεση

Κόβουμε τις μελιτζάνες στη μέση, αφαιρούμε ένα κομμάτι από το πίσω μέρος για να κάτσει καλά στο ταψί, τις χαράζουμε λίγο και τις τηγανίζουμε όπως για τα παπουτσάκια.
Αφού τις βγάλουμε και τις αφήσουμε να στραγγίξουν, τις βάζουμε σε ένα ταψί, τοποθετούμε πάνω στις μελιτζάνες το μοσχάρι, το ξινοτύρι πάνω από το μοσχάρι, μετά τη τομάτα και πάνω πάνω τη γραβιέρα. Ρίχνουμε στην κορυφή λίγη κανέλα και ψήνουμε για 3 λεπτά στους 200 βαθμούς μέχρι να λιώσει η γραβιέρα. Σερβίρεται με πατάτες τηγανητές.

Συνταγή από τον chef
Δημήτρη Παπαδόπουλο

 

Τυροκομείο Νικόλα Πιτταρά, Μέλανες Νάξου, ΤΚ 84300
Τηλέφωνα: 22850 62223, 6944 831 555
E-mail: tyrokomeio.pittaras@hotmail.gr
Αρχική / Η Εταιρεία / Προϊόντα / Γεύσεις / Νέα / Επικοινωνία
 
       

Style switcher
Layout (from the admin panel you can set a different border width for the framed layout)
Header

Navigation icons Reset
Γραβιερα Πιτταρα σε Μπαστουνι
Ξινοτυρι ντακος